Zoekopdracht plaatsen bij Autobedrijf Kruft in Culemborg

Zoekopdracht voor een auto

Heeft u ons aanbod occasions bekeken, maar uw droomauto nog niet gevonden? Wij helpen graag met het vinden van de gewenste auto. U kunt bij Autobedrijf Kruft in Culemborg een zoekopdracht plaatsen. Zo kunnen wij naar de meest geschikte auto zoeken. 

Er zijn veel zaken waar bij het kopen van een auto op moet worden gelet. De oplossing? Plaats een zoekopdracht bij ons, zodat wij kunnen helpen met het vinden van de gewenste auto. Via ons netwerk en goede contacten bent u zeker van een betrouwbare auto. We voeren een inspectie uit op eventuele schade, de status van de auto, tellerstand etc. Wij nemen het zoeken uit handen, zodat u ervan verzekerd bent dat u een goede auto koopt.

Auto importeren uit het buitenland

Zelfs als deze droomauto uit het buitenland geïmporteerd moet worden, staan we u graag bij met vakkennis die is voortgekomen uit jarenlange ervaring. Wij importeren hem graag voor u. Daarbij verzorgen we ook het transport en regelen we alle formaliteiten. Het enige waar het ons om gaat, is dat wij u een auto op maat kunnen leveren.

Wanneer u uw wensen aan ons doorgeeft, helpen wij u zoeken naar uw nieuwe auto. Verstuur uw gegevens inclusief uw wensen via het onderstaande contactformulier en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op of kom een keer langs in onze showroom zodat we alles samen rustig kunnen bespreken. U kunt uiteraard ook telefonisch contact met ons opnemen.