Het team van Autobedrijf Kruft in Culemborg

Over ons 

De eigenaar, garagehouder, is Maikel Kruft. Een dynamische ondernemer, die een tevreden klant het belangrijkst vindt. Natuurlijk klinkt dat wel heel cliché, maar in de praktijk is de klant vaak niet het belangrijkst. Bij autobedrijf Kruft wel. De klant staat voorop, daarna volgt de rest.

Ervaring

Maikel Kruft heeft bij diverse garages gewerkt om zo veel mogelijk ervaring op te doen. Al op jonge leeftijd heeft hij zijn wens ge-uit ooit zelf een garagebedrijf te willen beginnen. Hij heeft de nodige diploma’s gehaald, heeft alle certificaten en diploma’s voor 2e en 1e monteur, is APK keurmeester en vervolgens Diagnose Technicien. Enkele keren per jaar wordt de kennis in de nieuwste technieken verder bijgewerkt.

Sinds 2011

Autobedrijf Kruft is het autobedrijf gestart in 2011. Op 1 april. Autobedrijf Kruft is begonnen in een pand aan de Bellweg in Culemborg. Al gauw groeiden het autobedrijf uit zijn pand, waardoor ze genoodzaakt werden een ander pand te zoeken met meer mogelijkheden en meer ruimte.
In juni 2014 viel het oog op het huidige pand.

Een pand, waar veel mogelijkheden zijn tot expansie en waarbij volop de ruimte is om aan meerdere voertuigen tegelijk te werken. Het pand aan de Newtonweg nr. 7 in Culemborg.